Det jobbigaste med matlagning

Det jobbigaste med att laga mat är helt klart att hälla över innehållet i grytan till tallriken eller skålen. Man måste hålla upp grytan, med en hand eftersom man måste använda den andra handen för att få ut allting. an är dessutom redan trött i armen eftersom man har stått och vispat i den satans grytan.

Kanske

Jag och Emelie diskuterade serier. Ja, det var väl att överdriva. Jag diskuterade serier med mig själv mest. Okej, jag diskuterade serier med mig själv bara.
I förra avsnittet av Grey's Anatomy sjöng dom hela avsnittet. Fy fan. Hade jag velat kolla på en musikal hade jag gjort det. Kollar jag på grey's förväntar jag mig sex, drama och aggresivitet. Varför kan dom inte bara ge mig det?
Alla serier börjar bli tråkiga. Kan det vara så att jag växer ifrån dom?
Kanske har mitt eget liv helt enkelt blivit så sjukt intressant att jag inte behöver spänningen i att se hur det går för andra påhittade figurer?
Kanske var serierna bara ett stadie i livet, något jag behövde för att förebereda mig inför att ta chanserna i mitt eget liv.
Kanske är det så att serierna finns för såna som är lite vilsna i livet och behöver hitta rätt väg tillbaka. Det är därför de sätter in alla visdomsord.
Kanske känner jag nu när jag har uppelvt mer att serierna inte har något att göra i mitt liv längre.
Kanske...

Man blir ju bara så jäävla stolt

Mina pluggkamrater denna eftermiddag.. det gick as bra att plugga om någon undrar..

Dagens ungdomar...

 

underbar start på första skoldagen efter lovet!


Roligt på arbetstid

Under målandet av ett hus
Gustav: Är det bara jag som tycker titanic är en riktigt sorglig film?

Om låten 'Too much love will kill you' med Queen

Gustav: Too much love really did kill him.


Träningsvärk

Jag har kanske nämnt att jag tänker ta tag i mitt liv och komma i form. Detta betyder träning. Alltså tog jag mig in till friskis och svettis i onsdags och sprang, cyklade, gjorde lite magövningar och något annat som var otroligt jobbbigt. Jag var så osmart at jag inte stretchade ordentligt efteråt, lite av ett misstag. Trots detta s kände jag inte alltför mycket igår, md undantag för min mage som höll på att dö. Jag tog tag i mig själv återigen och åkte till stranden och sprang och styrketränade lite.
Idag kan jag inte lyfta mitt ena ben eller sätta mig upp från liggande ställning. Jag tror jag tar några dagars paus från träningen.

you gotta love gustav

Gustav: Nämen titta, jag råkade nästan göra en jude-stjärna

förbannat besviken..

Jag är en av töntarna som jag ett så kallat godisförbud. Detta förbud startade i slutet av februari och har hittills gått över förväntan. Men nu på påsk har vi ett litet undantag, så vi får äta vårt efterlängtade påskägg. Sagt & gjort. Idag hade min familj påskäggsjakt. Mamma,Pappa,Farmor,Storasyster,Lillsyster & jag sprang runt som barn med extrema sockerkickar och letade efter äggen som var gömda i trädgården. Jag hittade mitt fort som fan och började käka som om jag aldrig hade sett mat innan.. till min stora förvåning och besvikelse upptäckte jag att det smakade skit.. Godis är inte gott om man varit utan det länge.. Så nu ligger jag här i min säng med ett halvätet påskägg jämte mig och mår illa för det faktiskt var riktigt äckligt. Besvikelsen är enorm!

Dagens feta JÄVLA problem

Jag är typ pank.. typ, inte riktigt pank än, men det är jävligt nära. problemet är dock att jag inte får någon lön förrän i AUGUSTI. Jobbigt läge..

Sammanfattning av klassresan i Budapest, 13-18 april

Sjuka mängder skumpa första kvällen, en sönderslagen foundationglasflaska framför polisen på tunnelbanan, en snodd kamera, några sjukhusbesök, lite sönderslagna lampor & glasrutor, lite blodiga händer, ett startat brandlarm, fulla elever, tequila shots, strippklubbar, en tappad systemkamera, bakis, vilse i Budapest mitt i natten, Vapiano, sjuka ute-kvällar, billigt vin, blod, skratt, tårar och vääääärldens bästa klass.
Jag är lycklig gott folk, så jävla lycklig

Skulle det smaka med ett ägg?

Pappa: Vill du ha ett ägg till frukost kanske? Vi fick några av Lars.

Tankegång

Satt hemma och irriterade mig över en tröja som legat i fåtöljen i en evighet. Varför kan inte människan som äger den bara plocka upp den? Hur svårt kan det vara? Bestämmer mig för att själv ta den och lägga den i tvätten. Upptäcker då att det var min tröja..

Träning

Jag var och tränade för första gången på ett antal månader idag. Det märktes att jag inte hade tränat på ett tag då jag av misstag råkade ta med mig mina finskor med stilettklack ut till bilen istället för mina gympaskor.
En annan sak det märktes på var hur otroligt otränad jag var. Där sitter jag, svintrött efter ca 6 lyft med en 4kg-hantel i varje hand, bredvid mig sitter en kille jobbar på stenhårt med en 24kg-hantel i varje hand. Men jag kände mig inte svag, absolut inte!

våra största problem i livet


Fler points till samlingen

Idag har jag deklarerat, vuxenpoäng.

Dagens katter..

Såhär har lilla katten sysselsatt sig de senaste 10 minuterna.. kan även upplysa er om att detta är heeelt normalt dagligt beteende för denna lilla katt. Påhittigt av henne att dra ut en tröja ur enda lådan för att stå på..

Love


Pfff

asså, inte så.. men ni suger på att kommentera, eh-heh..

Vad ska man säg?

Svårslagen parkering..

En av aporna är lite oaktiv...

Emelie: Becca.. du är inte så aktiv på bloggen
Becca: Nej, men jag läser den i alla fall
Känns bra att vi har en trogen läsare.. synd bara att det är en av dom som borde skriva inlägg..

Dagens tiffany-klipp


Höjden av lathet


Allt för att slippa anstränga sig.

Lilla datornörden

Borde man bli orolig? Dagens ungdomar är enligt mig alldeles för beroende av datorer, mobiler och liknande. Vad är det för fel på att träffas i verkligheten i stället för att skicka sms o snacka på facebook hela tiden..? Dagens ungdomar uppdaterar varandra om vad som händer i deras liv via bloggar.. Man blir ju såå trött. Nu ska jag fortsätta läsa bloggar, men tänk på det jag skrev..Glöm inte att leva utanför cyber-världen gott folk.

Smart tänkt!


Om man inte vet hur långt det är kvar är det bara att köra tills det tar emot.

Självporträtt


Elin bestämde sig för att måla av mig och Amelie, måla en bild av mig ur minnet bad jag henne..

gekås-trip

Det har blivit lite av en tradition att när någon i vårt lilla kompisgäng tar körkort, blir det drive in på donken och sen trip till gekås. I torsdags var det dax igen och denna gången var det Isabelle som var den lyckliga körkortstagaren.
Dagens ungdomar parkerar ju bättre än någonsin..
Någon åkte till gekås och STORhandlade

Valet mellan Jesus och människa

Matilda: Ja, men fick man välja mellan att vara Jesus och vara en människa, då hade man ju lätt valt Jesus! Fast i och för sig.. Jesus blev ju uppspikad och det vill man ju inte bli..
Elin: Men Jesus kunde förvandla vatten till vin!
Matilda: Du har rätt, lätt att man hade valt Jesus.

Dagens finaste mail

Fördriver tiden på marknadsföringen och mailar Matilda lite, jag är nöjd med resultatet.

Jag har ett hjärta av guld


Påsk/Jul is the shit


Någon mer än jag som just loooove min påsk/julpyntning? dom ser ut som en liten familj. charmigt!

dagens citat

 

 

Matilda: asså, cecilia wennersten finns inte på spotify, man blir ju så jävla ledsen..


DAGENS I-LANDSPROBLEM!

toaletterna i skolan är ju allt annat än ok.. dom borde sparka några otrevliga mat-tanter o fixa en städerska eller två

Ett stort problem

Kvällens stora problem är att det finns för mycket att göra. Jag vill äta, bada, se på vänner, lyssna på musik och skriva. Helt omöjligt. Ja, jag vet, det är enorma problem vi utsätts för dagligen.

Dagens i-landsproblem!

insåg precis att mitt hår är olika långt på sidorna. Kul.. KUL!

.

datornörd som inte ens stänger ner datorn när hon går..

chilligrill på bibblan


bibblankärringen: ta genast ner fötterna från bordet. och är ni medvetna om att alla hör er?

Emelie: eh.. nej

Becca: men vi ska genast byta samtalsämne!

 


En liten presentation

Jag har fått den stora äran att skriva det allra första inlägget som publiceras i denna blogg. Bloggen har skapats av tre tjejer som fick en snilleblixt i biblioteket. Vi kom då på hur otroligt mycket roligt vi är med om och kände att detta är något vi borde dela med oss av. Vi som har startat bloggen heter Matilda, Emelie och Becca. Vi går tredje året på gymnasiet och kommer alltså snart ta studenten och ge oss ut i den stora världen, alla på olika sätt.
Då vi satt och funderade på vilket namn vi skulle ha fick vi ännu en snilleblixt. Tre apor, självklart! Det är menat för oss. Anledningen till detta är att vi alla dricker vinet tre apor. Ett underbart vin som slinker ner lika lätt som saft. Ett vin som får världen att skina som aldrig förr och som får oss att känna oss underbart oemotagliga mot allt dåligt som pågår runt om i världen.
Bloggen kommer att handla om lättsamma roliga saker och lite olika tankegångar som man kommer att tänka på under en dag. Hoppas ni kommer att njuta av den!

RSS 2.0