En liten presentation

Jag har fått den stora äran att skriva det allra första inlägget som publiceras i denna blogg. Bloggen har skapats av tre tjejer som fick en snilleblixt i biblioteket. Vi kom då på hur otroligt mycket roligt vi är med om och kände att detta är något vi borde dela med oss av. Vi som har startat bloggen heter Matilda, Emelie och Becca. Vi går tredje året på gymnasiet och kommer alltså snart ta studenten och ge oss ut i den stora världen, alla på olika sätt.
Då vi satt och funderade på vilket namn vi skulle ha fick vi ännu en snilleblixt. Tre apor, självklart! Det är menat för oss. Anledningen till detta är att vi alla dricker vinet tre apor. Ett underbart vin som slinker ner lika lätt som saft. Ett vin som får världen att skina som aldrig förr och som får oss att känna oss underbart oemotagliga mot allt dåligt som pågår runt om i världen.
Bloggen kommer att handla om lättsamma roliga saker och lite olika tankegångar som man kommer att tänka på under en dag. Hoppas ni kommer att njuta av den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0